Όροι χρήσης ιστοσελίδας

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν από την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα

 

Η ιστοσελίδα www.agfpc.gr  διευθύνεται από την A.G.F PC “ORCHIDEA PALACE RESORTS &SPA, που εδρεύει στην οδό Λεωφόρος Νίκης 3, Τ.Κ 54624, Θεσσαλονίκη. Ο αριθμός Άδειας Λειτουργίας του ΕΟΤ (ΜΗΤΕ) είναι: 0933Е60000121601

Η εταιρεία λειτουργεί ως ενδιάμεσος και μεσολαβητής μεταξύ των υπηρεσιών και των πελατών καθώς και των διαφόρων φορέων που χρησιμοποιούνται προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και σωστή λειτουργία της υπηρεσίας. Η εταιρεία δεν ασκεί κανένα έλεγχο στους φορείς αυτούς με συνέπεια να μην φέρει καμία ευθύνη παράλειψης ή μη σωστής εκτέλεσης οποιαδήποτε υπηρεσίας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου www.agfpc.gr  (εφεξής αποκαλούμενο για χάριν συντομίας ιστοσελίδα) προσφέρεται στους επισκέπτες/χρήστες για προσωπική χρήση και απαγορεύεται η χρήση ή η αναδημοσίευση, μέρους ή του συνόλου του, με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρείας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τυχόν προσωπικά δεδομένα, που οι επισκέπτες/χρήστες οικειοθελώς εισάγουν στην ιστοσελίδα, κατά τρόπο σύννομο με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και με σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ή προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες των επισκεπτών/ χρηστών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για την επικοινωνία του επισκέπτη με την ιστοσελίδα απαιτούνται: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και διεύθυνση κατοικίας, τα οποία διατηρούνται στο αρχείο της εταιρείας. Η ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση δε θα διαθέσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους και το αρχείο υπάρχει καθαρά για λόγους επικοινωνίας.

COOKIES

Η ιστοσελίδα δεν χρησιμοποιεί cookies κατά την πλοήγηση του επισκέπτη  στον δικτυακό τόπο.

ΣΎΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS)

Στην ιστοσελίδα ενδέχεται να αναρτώνται κατά τακτά χρονικά διαστήματα ή και μόνιμα σύνδεσμοι (links) προς ιστοσελίδες ή ιστότοπους τρίτων ( συνεργατών και/ή διαφημιζομένων). Η εταιρεία δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών αυτών των ιστοσελίδων ή ιστοτόπων και συνεπώς δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών αυτών.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Οι όροι και οι προϋποθέσεις χρήσεις της παρούσας ιστοσελίδας διέπονται από το ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο. Οπότε οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδίκαια να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Η παρούσα αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της ιστοσελίδας και των επισκεπτών/χρηστών της και των υπηρεσιών της και δεσμεύει μόνο τους ίδιους. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να ανανεώσει τους παραπάνω όρους συναλλαγών οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να δημιουργείται υποχρέωση ενημέρωσης του χρήστη σχετικά.